Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sigourney Weaver er skurken i Marvel’s The Defenders

Sigourney Weaver er skurken i Marvel’s The Defenders

09/10/2016 | Flixfilm

sigourney-weaver-defenders-netflixTegneserie-festivalen Comic Con er i fuld gang i New York og det vælter derfor ud med superhelte-relateret nyheder fra samarbejdet mellem Marvel og Netflix.

De to mastodonter har netop annonceret, at den Oscar-nominerede Sigourney Weaver (Avatar, Alien) vil spille den ultimative skurke i den kommende serie Marvel’s The Defenders, som bliver et sandt symposium med Luke Cage, Daredevil, Jessica Jones og Iron Fist.

Her vil de fire superhelte slå sig sammen i et dreamteam og nedkæmpe de onde kræfter og trusler fra Sigourney Weaver i en og samme serie.

– “Marvel er beæret over at have en skuespiller af hendes kaliber og status til at være med i hvad der bliver vores største serie nogensinde!,” udtaler Jeph Loeb, chef for Marvel TV. “Hun er en klasse for sig.”

LÆS OGSÅ   Pamela Anderson taler ud på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kom ingen yderligere informationer omkring plot eller premieredato på Marvel’s The Defenders, men serien om Iron Fist får premiere i marts 2017, så det må forventes at The Defenders kan ses på Netflix i slutningen af 2017.

Daredevil og Jessica Jones er som bekendt også blevet forlænget med nye sæsoner, henholdsvis Daredevil sæson 3 og Jessica Jones sæson 2. Det forventes også at der kommer en sæson 2 af Luke Cage, men det er endnu ikke blevet bekræftet.
Skriv kommentar