Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Sigourney Weaver er skurken i Marvel’s The Defenders

Sigourney Weaver er skurken i Marvel’s The Defenders

09/10/2016 | Flixfilm

sigourney-weaver-defenders-netflixTegneserie-festivalen Comic Con er i fuld gang i New York og det vælter derfor ud med superhelte-relateret nyheder fra samarbejdet mellem Marvel og Netflix.

De to mastodonter har netop annonceret, at den Oscar-nominerede Sigourney Weaver (Avatar, Alien) vil spille den ultimative skurke i den kommende serie Marvel’s The Defenders, som bliver et sandt symposium med Luke Cage, Daredevil, Jessica Jones og Iron Fist.

Her vil de fire superhelte slå sig sammen i et dreamteam og nedkæmpe de onde kræfter og trusler fra Sigourney Weaver i en og samme serie.

– “Marvel er beæret over at have en skuespiller af hendes kaliber og status til at være med i hvad der bliver vores største serie nogensinde!,” udtaler Jeph Loeb, chef for Marvel TV. “Hun er en klasse for sig.”

LÆS OGSÅ   Dystre hemmeligheder hjemsøger kommende Netflix-gyser; 'Things Heard & Seen'

Artiklen fortsætter under annoncen

Der kom ingen yderligere informationer omkring plot eller premieredato på Marvel’s The Defenders, men serien om Iron Fist får premiere i marts 2017, så det må forventes at The Defenders kan ses på Netflix i slutningen af 2017.

Daredevil og Jessica Jones er som bekendt også blevet forlænget med nye sæsoner, henholdsvis Daredevil sæson 3 og Jessica Jones sæson 2. Det forventes også at der kommer en sæson 2 af Luke Cage, men det er endnu ikke blevet bekræftet.    Skriv kommentar