Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sihja – den frække fe

Sihja – den frække fe

17/04/2023 | Flixfilm

Sihja – den frække fe på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En fræk fe fra skoven og en dreng fra storbyen griber til handling for at redde naturen – og undervejs opdager de venskabets kraft.Se Sihja – den frække fe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sihja – den frække fe havde premiere på Netflix Danmark den 17. april, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sihja – den frække fe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sihja – den frække fe ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sihja – den frække fe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sihja – den frække fe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sihja – den frække fe er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar