Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Silenced

01/09/2015 | Flixfilm

Se Silenced på Netflix

Indspilningsår: 2011
Genre: Drama
Instruktør: Dong-hyuk Hwang
Skuespillere: Yoo Gong, Yu-mi Jung, Hyeon-soo Kim, Jee-Young Kim
Spilletid: 125 min
Land: South Korea
Sprog: Korean, Korean Sign Language
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Tre tidligere statsansatte diskuterer oplevelserne ved at blive retsforfulgt af den amerikanske stat for at videregive fortrolige oplysninger om kampen mod terror.


Se Silenced på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSilenced havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silenced ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silenced herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silenced er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silenced stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar