Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent Hill: Revelation

Silent Hill: Revelation

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Silent Hill: Revelation på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror
Instruktør: M.J. Bassett
Skuespillere: Adelaide Clemens, Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Sean Bean
Spilletid: 95 min
Land: Canada, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: Heather plages af mareridt efter sin fars forsvinden. Da hun begynder at lede efter ham, får hun skræmmende viden om sin egen identitet.


Se Silent Hill: Revelation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Silent Hill: Revelation havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silent Hill: Revelation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silent Hill: Revelation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silent Hill: Revelation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent Hill: Revelation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar