Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent Hill: Revelation

Silent Hill: Revelation

15/12/2013 | Flixfilm

Se Silent Hill: Revelation på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror
Instruktør: M.J. Bassett
Skuespillere: Adelaide Clemens, Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Sean Bean
Spilletid: 95 min
Land: Canada, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Beskrivelse: Heather plages af mareridt efter sin fars forsvinden. Da hun begynder at lede efter ham, får hun skræmmende viden om sin egen identitet.


Se Silent Hill: Revelation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSilent Hill: Revelation havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silent Hill: Revelation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silent Hill: Revelation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silent Hill: Revelation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent Hill: Revelation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar