Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent Hill: Revelation

Silent Hill: Revelation

15/12/2013 | Ingen kommentarer

Se Silent Hill: Revelation på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror
Instruktør: M.J. Bassett
Skuespillere: Adelaide Clemens, Kit Harington, Carrie-Anne Moss, Sean Bean
Spilletid: 95 min
Land: Canada, France, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.0

Resumé: Heather plages af mareridt efter sin fars forsvinden. Da hun begynder at lede efter ham, får hun skræmmende viden om sin egen identitet.


Se Silent Hill: Revelation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Silent Hill: Revelation havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silent Hill: Revelation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silent Hill: Revelation herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silent Hill: Revelation er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent Hill: Revelation stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar