Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent House

Silent House

07/01/2015 | Flixfilm

Silent House på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Drama, Horror, Mystery
Instruktion: Chris Kentis, Laura Lau
Skuespillere: Elizabeth Olsen, Adam Trese, Eric Sheffer Stevens
Spilletid: 86 min
Land: United States, France
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.2

Handling: En ung kvinde, som er fanget i familiens sammenfaldne sommerhus, opdager, at hun bliver forfulgt at en mørk skikkelse – og en hemmelighed fra fortiden.

Silent House havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silent House på YouTube.Se Silent House på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Silent House ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent House stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silent House, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silent House er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar