Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent Invasion

Silent Invasion

15/03/2022 | Flixfilm

Silent Invasion på Netflix

Produktionsår: 1962
Genre: Drama, War
Instruktion: Max Varnel
Skuespillere: Eric Flynn, Petra Davies, Francis De Wolff
Spilletid: 70 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.6

Handling: I en fransk by, der er besat af tyskerne, ender en lokal kvindes affære med en tysk kaptajn brat, da hendes bror, som er leder i modstandsbevægelsen, bliver dræbt.Se Silent Invasion på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Silent Invasion havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silent Invasion på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Silent Invasion ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent Invasion stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silent Invasion, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silent Invasion er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar