Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent Partner

Silent Partner

15/12/2015 | Flixfilm

Se Silent Partner på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Crime
Instruktør: James D. Deck
Skuespillere: Tara Reid, Nick Moran, Gregg Henry, Patrick Gallagher
Spilletid: 96 min
Land: Russia, USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 4.6

Beskrivelse: Da en CIA-agent efterforsker mordet på en russisk politiker, søger han hjælp hos en gådefuld kvinde, der kan hjælpe ham med at navigere i den kriminelle underverden.


Se Silent Partner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSilent Partner havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silent Partner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silent Partner herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silent Partner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent Partner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar