Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent Partner

Silent Partner

15/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Silent Partner på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Action, Crime
Instruktør: James D. Deck
Skuespillere: Tara Reid, Nick Moran, Gregg Henry, Patrick Gallagher
Spilletid: 96 min
Land: Russia, USA
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 4.8

Resumé: Da en CIA-agent efterforsker mordet på en russisk politiker, søger han hjælp hos en gådefuld kvinde, der kan hjælpe ham med at navigere i den kriminelle underverden.


Se Silent Partner på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Silent Partner havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silent Partner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silent Partner herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silent Partner er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent Partner stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar