Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent Partner

Silent Partner

15/12/2015 | Flixfilm

Silent Partner på Netflix

Produktionsår: 2005
Genre: Action, Crime
Instruktion: James D. Deck
Skuespillere: Tara Reid, Nick Moran, Gregg Henry
Spilletid: 96 min
Land: Russia, United States
Sprog: English, Russian
IMDb-karakter: 4.5

Handling: Da en CIA-agent efterforsker mordet på en russisk politiker, søger han hjælp hos en gådefuld kvinde, der kan hjælpe ham med at navigere i den kriminelle underverden.

Silent Partner havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silent Partner på YouTube.Se Silent Partner på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Silent Partner ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent Partner stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silent Partner, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silent Partner er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar