Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silent Wedding

Silent Wedding

10/03/2021 | Flixfilm

Silent Wedding på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da der erklæres landesorg i forbindelse med den sovjetiske leder Joseph Stalins død, bliver et ungt rumænsk pars bryllupsfest en noget anderledes begivenhed.Se Silent Wedding på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Silent Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 10. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silent Wedding på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Silent Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silent Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silent Wedding, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silent Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar