Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silicon Cowboys

Silicon Cowboys

01/04/2017 | Flixfilm

Se Silicon Cowboys på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, History
Instruktør: Jason Cohen
Skuespillere: Rod Canion, Jim Harris, Bill Murto, Bill Fargo
Spilletid: 77 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: I den här dokumentären följer vi berättelsen om Compaq Computer och dess tre grundare som 1982 utmanade den då dominanta datorjätten IBM.


Se Silicon Cowboys på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSilicon Cowboys havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silicon Cowboys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silicon Cowboys herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silicon Cowboys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silicon Cowboys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar