Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden

Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden

16/08/2021 | Flixfilm

Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I dag er Silicon Valley hjemsted for teknologiske virksomheder i milliardklassen, men deres opstart var tilfældig, kaotisk og banebrydende.

Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. august, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden på YouTube.Se Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silicon Valley-revolutionen: Sådan ændrede nogle få nørder verden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar