Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Silk

15/11/2013 | Flixfilm

Se Silk på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Drama, Romance
Instruktør: François Girard
Skuespillere: Sei Ashina, Michael Pitt, Tony Vogel, Toni Bertorelli
Spilletid: 107 min
Land: Canada, France, Italy, UK, Japan
Sprog: English, Japanese, Latin
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Hashimoto fanger energien fra et spøgelsesbarn takket være Menger Sponge. Barnet, der er isoleret i en tom lejlighed, flytter sine læber til ord, ingen forstår.


Se Silk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSilk havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar