Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silver Bears

Silver Bears

15/03/2022 | Flixfilm

Silver Bears på Netflix

Produktionsår: 1977
Genre: Comedy, Crime
Instruktion: Ivan Passer
Skuespillere: Michael Caine, Cybill Shepherd, Louis Jourdan
Spilletid: 113 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da en plan om hvidvask af mafiapenge via en schweizisk bank går helt skævt, drages gangsterrevisoren, der står bag, ind i nogle tvivlsomme investeringer i en sølvmine.

Silver Bears havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silver Bears på YouTube.Se Silver Bears på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Silver Bears ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silver Bears stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silver Bears, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silver Bears er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar