Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silver Hawk

Silver Hawk

01/04/2015 | Flixfilm

Silver Hawk på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktion: Jingle Ma
Skuespillere: Michelle Yeoh, Kôichi Iwaki, Brandon Chang
Spilletid: 99 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese, English
IMDb-karakter: 5.0

Handling: En model skjuler sin sande identitet og optræder som den udklædte helt Silver Hawk, når der er problemer i luften.

Silver Hawk havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silver Hawk på YouTube.Se Silver Hawk på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Silver Hawk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silver Hawk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silver Hawk, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silver Hawk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar