Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silver Hawk

Silver Hawk

01/04/2015 | Flixfilm

Se Silver Hawk på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Action, Adventure, Sci-Fi
Instruktør: Jingle Ma
Skuespillere: Michelle Yeoh, Richie Jen, Luke Goss, Lisa S.
Spilletid: 99 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese, English
IMDb-karakter: 5.1

Beskrivelse: En model skjuler sin sande identitet og optræder som den udklædte helt Silver Hawk, når der er problemer i luften.


Se Silver Hawk på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSilver Hawk havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silver Hawk ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silver Hawk herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silver Hawk er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silver Hawk stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar