Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silver Linings Playbook

Silver Linings Playbook

01/02/2014 | Ingen kommentarer

Se Silver Linings Playbook på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: David O. Russell
Skuespillere: Bradley Cooper, Jennifer Lawrence, Robert De Niro, Jacki Weaver
Spilletid: 122 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Resumé: Efter en tur på et psykiatrisk hospital flytter Pat ind hos sine forældre og prøver at vinde sin kone tilbage, indtil han møder en kvinde, der er lige så ustabil som ham.


Se Silver Linings Playbook på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Silver Linings Playbook havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silver Linings Playbook ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Silver Linings Playbook herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silver Linings Playbook er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silver Linings Playbook stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar