Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silverado

Silverado

01/11/2018 | Flixfilm

Se Silverado på Netflix

Indspilningsår: 1985
Genre: Action, Crime, Drama, Romance, Western
Instruktør: Lawrence Kasdan
Skuespillere: Kevin Kline, Scott Glenn, Kevin Costner, Danny Glover
Spilletid: 133 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I denne klassiske western konfronterer to brødre den skumle sherif i Silverado med hjælp fra en slagter og en mand, som lovløse har efterladt til den visse død i ørkenen.Se Silverado på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Silverado havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Silverado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Silverado:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Silverado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silverado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar