Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silverado

Silverado

01/11/2018 | Flixfilm

Silverado på Netflix

Produktionsår: 1985
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Lawrence Kasdan
Skuespillere: Kevin Kline, Scott Glenn, Kevin Costner
Spilletid: 133 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: I denne klassiske western konfronterer to brødre den skumle sherif i Silverado med hjælp fra en slagter og en mand, som lovløse har efterladt til den visse død i ørkenen.

Silverado havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silverado på YouTube.Se Silverado på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Silverado ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silverado stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silverado, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silverado er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar