Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silverton Siege

Silverton Siege

27/04/2022 | Flixfilm

Silverton Siege på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Mandla Dube
Skuespillere: Thabo Rametsi, Arnold Vosloo, Noxolo Dlamini
Spilletid: 2 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Efter en mislykket sabotagehandling ender tre anti-apartheidfrihedskæmpere i en anspændt gidselsituation i en bank. Baseret på en sand historie.

Silverton Siege havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silverton Siege på YouTube.Se Silverton Siege på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Silverton Siege ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silverton Siege stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silverton Siege, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silverton Siege er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar