Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Silverton Siege

Silverton Siege

27/04/2022 | Flixfilm

Silverton Siege på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Mandla Dube
Skuespillere: Arnold Vosloo, Sarah Kozlowski, Michelle Mosalakae
Spilletid: 100 min
Land: South Africa
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Efter en mislykket sabotagehandling ender tre anti-apartheidfrihedskæmpere i en anspændt gidselsituation i en bank. Baseret på en sand historie.

Silverton Siege havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Silverton Siege på YouTube.Se Silverton Siege på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Silverton Siege ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Silverton Siege stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Silverton Siege, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Silverton Siege er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar