Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Simon Amstell: Set Free

Simon Amstell: Set Free

21/08/2019 | Flixfilm

Simon Amstell: Set Free på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Julia Knowles
Skuespillere: Simon Amstell
Spilletid: 51 min
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Den ærlige, selvransagende komiker Simon Amstell graver dybt og leverer et unikt, sårbart standupshow om kærlighed, ego, intimitet og ayahuasca.

Simon Amstell: Set Free havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Simon Amstell: Set Free på YouTube.Se Simon Amstell: Set Free på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Simon Amstell: Set Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Simon Amstell: Set Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Simon Amstell: Set Free, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Simon Amstell: Set Free er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar