Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Simon Amstell: Set Free

Simon Amstell: Set Free

21/08/2019 | Flixfilm

Se Simon Amstell: Set Free på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Julia Knowles
Skuespillere: Simon Amstell
Spilletid: 51 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Beskrivelse: Den ærlige, selvransagende komiker Simon Amstell graver dybt og leverer et unikt, sårbart standupshow om kærlighed, ego, intimitet og ayahuasca.


Se Simon Amstell: Set Free på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Simon Amstell: Set Free havde premiere på Netflix Danmark den 21. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Simon Amstell: Set Free ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Simon Amstell: Set Free:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Simon Amstell: Set Free er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Simon Amstell: Set Free stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar