Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Simon and the Oaks

Simon and the Oaks

05/12/2015 | Ingen kommentarer

Se Simon and the Oaks på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I dette drama, som foregår under 2. verdenskrig, bliver arbejderen Simon venner med en rig, jødisk dreng, der bliver mobbet, og som er skrækslagen for nazisterne.


Se Simon and the Oaks på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Simon and the Oaks havde premiere på Netflix Danmark den 5. december, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Simon and the Oaks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Simon and the Oaks herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Simon and the Oaks er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Simon and the Oaks stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar