Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Simply Actors

Simply Actors

04/01/2017 | Flixfilm

Se Simply Actors på Netflix

Indspilningsår: 2007
Genre: Comedy
Instruktør: Hing-Ka Chan, Patrick Leung
Skuespillere: Sui-man Chim, Charlene Choi, Fai-Hung Chan, Fruit Chan
Spilletid: 120 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En betjent, der elsker at optræde, får til opgave at gå undercover på et skuespillerkursus, men de sætter desværre ikke pris på hans skøre stil.


Se Simply Actors på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSimply Actors havde premiere på Netflix Danmark den 4. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Simply Actors ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Simply Actors herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Simply Actors er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Simply Actors stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar