Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Simply Black

Simply Black

17/03/2021 | Flixfilm

Se Simply Black på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktør: John Wax, Jean-Pascal Zadi
Skuespillere: Jean-Pascal Zadi, Caroline Anglade, Fary, Tonton Marcel
Spilletid: 90 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Mens Jean-Pascal Zadi arrangerer en demonstration, ser han på racediskrimination og sin egen identitet som sort franskmand med en satirisk vinkel.

Simply Black (Simpelthen sort) havde premiere på Netflix Danmark den 17. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Simply Black på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Simply Black (Simpelthen sort) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Simply Black stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Simply Black, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Simply Black (Simpelthen sort) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar