Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sin City

07/08/2020 | Flixfilm

Se Sin City på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Et travlt par forsøger at booste deres kærlighedsliv ved at tage på en spontan weekendtur, hvor deres forhold bliver sat på prøve på uventet vis.


Se Sin City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sin City havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sin City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sin City:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sin City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sin City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar