Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Sin City

Sin City

07/08/2020 | Flixfilm

Sin City på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Drama, Mystery, Thriller
Instruktion: Pascal Amanfo
Skuespillere: Dana Abed, Adjetey Anang, Isaac Akwesi Awonor
Spilletid: 101 min
Land: Ghana
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.3

Handling: Et travlt par forsøger at booste deres kærlighedsliv ved at tage på en spontan weekendtur, hvor deres forhold bliver sat på prøve på uventet vis.Se Sin City på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sin City havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sin City på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sin City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sin City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sin City, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sin City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar