Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sin City

03/11/2013 | Flixfilm

Se Sin City på Netflix

Indspilningsår: 2005
Genre: Crime, Thriller
Instruktør: Frank Miller, Robert Rodriguez, Quentin Tarantino
Skuespillere: Jessica Alba, Devon Aoki, Alexis Bledel, Powers Boothe
Spilletid: 124 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Marv er en hårdkogt nævekæmper, men han får sit livs chok, da han tager en gudesmuk pige med hjem en aften, og hun ligger død ved siden af ham næste morgen.


Se Sin City på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSin City havde premiere på Netflix Danmark den 3. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sin City ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sin City herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sin City er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sin City stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar