Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sinatra: All or Nothing at All

Sinatra: All or Nothing at All

01/06/2016 | Flixfilm

Sinatra: All or Nothing at All på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Nancy Sinatra, Tina Sinatra, Nancy Barbato Sinatra
Spilletid: 240 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Den legendariske Frank Sinatras liv og talent er omdrejningspunktet for denne dokumentarserie, der rummer venner, familiemedlemmer og kollegers gode minder.

Sinatra: All or Nothing at All havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sinatra: All or Nothing at All på YouTube.Se Sinatra: All or Nothing at All på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sinatra: All or Nothing at All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sinatra: All or Nothing at All stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sinatra: All or Nothing at All, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sinatra: All or Nothing at All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar