Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sinatra: All or Nothing at All

Sinatra: All or Nothing at All

01/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Sinatra: All or Nothing at All på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sammy Davis Jr., Pete Hamill, Phil Kuntz, John Lahr
Spilletid: 240 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Den legendariske Frank Sinatras liv og talent er omdrejningspunktet for denne dokumentarserie, der rummer venner, familiemedlemmer og kollegers gode minder.


Se Sinatra: All or Nothing at All på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sinatra: All or Nothing at All havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sinatra: All or Nothing at All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sinatra: All or Nothing at All herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sinatra: All or Nothing at All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sinatra: All or Nothing at All stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar