Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sinatra: All or Nothing at All

Sinatra: All or Nothing at All

01/06/2016 | Flixfilm

Se Sinatra: All or Nothing at All på Netflix

Indspilningsår: 2015–
Genre: Documentary, Biography, Music
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sammy Davis Jr., Pete Hamill, Phil Kuntz, John Lahr
Spilletid: 240 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.0

Beskrivelse: Den legendariske Frank Sinatras liv og talent er omdrejningspunktet for denne dokumentarserie, der rummer venner, familiemedlemmer og kollegers gode minder.


Se Sinatra: All or Nothing at All på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSinatra: All or Nothing at All havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sinatra: All or Nothing at All ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sinatra: All or Nothing at All herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sinatra: All or Nothing at All er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sinatra: All or Nothing at All stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar