Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sinatra: To Be Frank

Sinatra: To Be Frank

15/05/2017 | Ingen kommentarer

Se Sinatra: To Be Frank på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Opdag, hvordan sanger og skuespiller Frank Sinatra blev en af de største stjerner i det 20. århundrede, mens han i sit hjerte var en helt almindelig fyr.


Se Sinatra: To Be Frank på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sinatra: To Be Frank havde premiere på Netflix Danmark den 15. maj, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sinatra: To Be Frank ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sinatra: To Be Frank herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sinatra: To Be Frank er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sinatra: To Be Frank stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar