Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sinbad: Legend of the Seven Seas

Sinbad: Legend of the Seven Seas

16/05/2021 | Flixfilm

Sinbad: Legend of the Seven Seas på Netflix

Produktionsår: 2003
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Patrick Gilmore, Tim Johnson
Skuespillere: Brad Pitt, Catherine Zeta-Jones, Joseph Fiennes
Spilletid: 86 min
Land: United States
Sprog: English, Cantonese, Italian
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Da kaosgudinden fremstiller falske beviser mod Sinbad for et tyveri, tager han ud på havet for at bevise sin uskyld – og han har kun 10 dage til det.

Sinbad: Legend of the Seven Seas havde premiere på Netflix Danmark den 16. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sinbad: Legend of the Seven Seas på YouTube.Se Sinbad: Legend of the Seven Seas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sinbad: Legend of the Seven Seas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sinbad: Legend of the Seven Seas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sinbad: Legend of the Seven Seas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sinbad: Legend of the Seven Seas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar