Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta

Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta

16/06/2022 | Flixfilm

Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary
Instruktion: Tadashi Aizawa
Skuespillere: Tôma Ikuta, Matsuya Onoe
Spilletid: 87 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: N/A

Handling: Drama, kulturarv og sjæl. Skuespilleren Toma Ikuta forbereder sig på sin allerførste kabuki-optræden med sin gode ven, skuespilleren Matsuya Onoe.

Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta havde premiere på Netflix Danmark den 16. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta på YouTube.Se Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sing, Dance, Act: Kabuki featuring Toma Ikuta er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar