Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Sing On! Germany

Sing On! Germany

07/08/2020 | Flixfilm

Sing On! Germany på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne karaokekonkurrence med Palina Rojinski som vært skal deltagerne ramme de rigtige toner, hvis de vil have chancen for at vinde op til 30.000 euro.Se Sing On! Germany på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sing On! Germany (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. august, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sing On! Germany på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sing On! Germany (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sing On! Germany (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sing On! Germany, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sing On! Germany er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar