Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sing On! USA

Sing On! USA

16/09/2020 | Flixfilm

Se Sing On! USA på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I denne sjove og hæsblæsende konkurrence med Tituss Burgess som vært skal deltagerne synge for fuld hals og forsøge at ramme de rigtige toner for at vinde 60.000 dollars.

Sing On! USA (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sing On! USA på YouTube.Se Sing On! USA på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sing On! USA (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sing On! USA (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sing On! USA, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sing On! USA er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar