Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sing

01/10/2022 | Flixfilm

Sing på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Animation, Comedy, Family
Instruktion: Garth Jennings, Christophe Lourdelet
Skuespillere: Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Seth MacFarlane
Spilletid: 108 min
Land: Japan, United States, France
Sprog: Japanese, Ukrainian, Persian, English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: En optimistisk koala forsøger at redde sit teater med en sangkonkurrence med en frygtsom elefant, en teenagegorilla, en overbebyrdet grisemor og mange flere.

Sing havde premiere på Netflix Danmark den 1. oktober, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sing på YouTube.Se Sing på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sing ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sing stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sing, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sing er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar