Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Singapore Social

Singapore Social

22/11/2019 | Flixfilm

Singapore Social på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Sukki Singapora, Paul Foster, Nicole Ong
Spilletid: N/A
Land: Singapore, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.7

Handling: Tag med til Singapore, og få et indblik i de unges liv, når de trodser forventningerne og tackler det vanskelige terræn mellem karriere, kærlighed og familie.

Singapore Social (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Singapore Social på YouTube.Se Singapore Social på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Singapore Social (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Singapore Social (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Singapore Social, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Singapore Social er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar