Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Singapore Social

Singapore Social

22/11/2019 | Ingen kommentarer

Se Singapore Social på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Tag med til Singapore, og få et indblik i de unges liv, når de trodser forventningerne og tackler det vanskelige terræn mellem karriere, kærlighed og familie.


Se Singapore Social på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Singapore Social (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Singapore Social (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Singapore Social herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Singapore Social er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Singapore Social (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar