Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Singapore Social

Singapore Social

22/11/2019 | Flixfilm

Se Singapore Social på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Reality-TV
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sukki Singapora, Paul Foster, Nicole Ong, Vinny Sharpe
Spilletid: N/A
Land: Singapore, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.5

Beskrivelse: Tag med til Singapore, og få et indblik i de unges liv, når de trodser forventningerne og tackler det vanskelige terræn mellem karriere, kærlighed og familie.Se Singapore Social på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Singapore Social (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 22. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Singapore Social (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Singapore Social:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Singapore Social er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Singapore Social (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar