Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Singel 39

Singel 39

11/09/2022 | Flixfilm

Singel 39 på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En hjertekirurg opslugt af sin karriere bliver ven med en ny, udadvendt nabo, som hjælper hende med at indse, at livet er mere end arbejde.

Singel 39 havde premiere på Netflix Danmark den 11. september, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Singel 39 på YouTube.Se Singel 39 på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Singel 39 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Singel 39 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Singel 39, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Singel 39 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar