Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Singin’ in the Rain

Singin’ in the Rain

30/11/2016 | Ingen kommentarer

Se Singin’ in the Rain på Netflix

Indspilningsår: 1952
Genre: Comedy, Musical, Romance
Instruktør: Stanley Donen, Gene Kelly
Skuespillere: Gene Kelly, Donald O'Connor, Debbie Reynolds, Jean Hagen
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Resumé: En matinéstjerne, som håber på at overleve, da Hollywood skifter fra stumfilm til talefilm, splittes mellem sin medspillerkæreste og en korpige.


Se Singin’ in the Rain på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Singin’ in the Rain havde premiere på Netflix Danmark den 30. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Singin’ in the Rain ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Singin’ in the Rain herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Singin’ in the Rain er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Singin’ in the Rain stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar