Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Single All The Way

Single All The Way

02/12/2021 | Flixfilm

Single All The Way på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Michael Mayer
Skuespillere: Michael Urie, Philemon Chambers, Luke Macfarlane
Spilletid: 99 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.1

Handling: Peter beder sin bedste ven om at spille hans kæreste, da han skal hjem til jul. Men planen – og deres følelser – ændrer sig, da familien leger Kirsten Giftekniv.

Single All The Way havde premiere på Netflix Danmark den 2. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Single All The Way på YouTube.Se Single All The Way på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Single All The Way ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Single All The Way stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Single All The Way, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Single All The Way er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar