Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Single White Female

Single White Female

01/08/2018 | Flixfilm

Se Single White Female på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Barbet Schroeder
Skuespillere: Bridget Fonda, Jennifer Jason Leigh, Steven Weber, Peter Friedman
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: En kommende modedesigners nye værelsekammerat virker perfekt – indtil hendes misundelse tager en uhyggelig drejning i denne mørke, psykologiske thriller.

Single White Female (Enlig pige søger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Single White Female på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Single White Female (Enlig pige søger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Single White Female stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Single White Female, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Single White Female (Enlig pige søger) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar