Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Single White Female

Single White Female

01/08/2018 | Ingen kommentarer

Se Single White Female på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Drama, Thriller
Instruktør: Barbet Schroeder
Skuespillere: Bridget Fonda, Jennifer Jason Leigh, Steven Weber, Peter Friedman
Spilletid: 107 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Resumé: En kommende modedesigners nye værelsekammerat virker perfekt – indtil hendes misundelse tager en uhyggelig drejning i denne mørke, psykologiske thriller.


Se Single White Female på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Single White Female (Enlig pige søger) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Single White Female (Enlig pige søger) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Single White Female herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Single White Female (Enlig pige søger) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Single White Female stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar