Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Single’s Inferno

Single’s Inferno

13/12/2022 | Flixfilm

Single’s Inferno på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Strandet og klar til at mingle. Flirtende singler søger kærligheden på en øde ø, hvor de kun kan undslippe ved at vælge hinanden som par til romantiske aftener i paradis.Se Single’s Inferno på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Single’s Inferno (Sæson 2) havde premiere på Netflix Danmark den 13. december, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Single’s Inferno på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Single’s Inferno (Sæson 2) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Single’s Inferno (Sæson 2) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Single’s Inferno, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Single’s Inferno er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar