Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sinister 2

Sinister 2

20/06/2017 | Flixfilm

Se Sinister 2 på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Ciarán Foy
Skuespillere: James Ransone, Shannyn Sossamon, Robert Daniel Sloan, Dartanian Sloan
Spilletid: 97 min
Land: USA, UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.3

Beskrivelse: En enlig mor og hendes tvillingesønner flytter ind i et hus på landet uden at kende historien om, at huset er beboet af en ond ånd, der angriber små børn.


Se Sinister 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sinister 2 havde premiere på Netflix Danmark den 20. juni, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sinister 2 ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sinister 2:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sinister 2 er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sinister 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar