Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sinister

01/05/2018 | Flixfilm

Se Sinister på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Scott Derrickson
Skuespillere: Ethan Hawke, Juliet Rylance, Fred Dalton Thompson, James Ransone
Spilletid: 110 min
Land: USA, UK, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Beskrivelse: En forfatter af krimier baseret på virkelige hændelser finder en samling videobånd, der angiver, at der er begået en række brutale mord i det hus, han og familien bor i.


Se Sinister på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSinister havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sinister ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sinister herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sinister er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sinister stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar