Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sins of My Father

Sins of My Father

04/11/2013 | Flixfilm

Se Sins of My Father på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Nicolas Entels skarpe dokumentar handler om Pablo Escobar. Historien fortælles af Escobars søn og sønnerne af to af ofrene.


Se Sins of My Father på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk



Sins of My Father havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2013 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sins of My Father ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sins of My Father herunder:



Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sins of My Father er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sins of My Father stadig kan afspilles på Netflix Danmark.



    Skriv kommentar