Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Sintonia

Sintonia

25/07/2023 | Flixfilm

Sintonia på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Crime, Drama, Music
Instruktion: N/A
Skuespillere: Gabriela Mag, Christian Malheiros, Jottapê Carvalho
Spilletid: 40 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Tre teenagere, der bor i den samme favela i São Paulo forfølger deres drømme og forsøger at holde fast i deres venskab midt i en verden af musik, stoffer og religion.Se Sintonia på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sintonia (Sæson 4) havde premiere på Netflix Danmark den 25. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sintonia på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sintonia (Sæson 4) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sintonia (Sæson 4) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sintonia, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sintonia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar