Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sintonia

09/08/2019 | Ingen kommentarer

Se Sintonia på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christian Malheiros, Jottapê Carvalho, Bruna Mascarenhas, Jefferson Silvério
Spilletid: 40 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.7

Resumé: Tre teenagere, der bor i den samme favela i São Paulo forfølger deres drømme og forsøger at holde fast i deres venskab midt i en verden af musik, stoffer og religion.


Se Sintonia på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sintonia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sintonia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sintonia herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sintonia er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sintonia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar