Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sintonia

09/08/2019 | Flixfilm

Se Sintonia på Netflix

Indspilningsår: 2019–
Genre: Crime, Drama
Instruktør: N/A
Skuespillere: Christian Malheiros, Jottapê Carvalho, Bruna Mascarenhas, Jefferson Silvério
Spilletid: 40 min
Land: Brazil
Sprog: Portuguese
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Tre teenagere, der bor i den samme favela i São Paulo forfølger deres drømme og forsøger at holde fast i deres venskab midt i en verden af musik, stoffer og religion.Se Sintonia på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sintonia (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 9. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sintonia (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sintonia er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sintonia (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar