Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Siren: Survive the Island

Siren: Survive the Island

30/05/2023 | Flixfilm

Siren: Survive the Island på Netflix

Produktionsår: 2023–
Genre: Game-Show, Reality-TV
Instruktion: N/A
Skuespillere: Kim Bom-eun, Kang Eun-mi, Kim Eun-byul
Spilletid: N/A
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.1

Handling: 24 kvindelige brandmænd, politibetjente, bodyguards, soldater, atleter og stuntkvinder opdelt efter profession konkurrerer om at overleve på en fjern ø.Se Siren: Survive the Island på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Siren: Survive the Island (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 30. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Siren: Survive the Island på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Siren: Survive the Island (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Siren: Survive the Island (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Siren: Survive the Island, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Siren: Survive the Island er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar