Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sirius the Jaeger

Sirius the Jaeger

21/12/2018 | Ingen kommentarer

Se Sirius the Jaeger på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, History, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yûto Uemura, Ken'yû Horiuchi, Nanako Mori, Yûsuke Kobayashi
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Resumé: I den kejserlige hovedstad Tokyo jager en gruppe, der kalder sig Jaegers, i hemmelighed vampyrerne, som leder efter Sirius-Arken. Blandt dem er den unge varulv Yuliy.


Se Sirius the Jaeger på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sirius the Jaeger (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sirius the Jaeger (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sirius the Jaeger herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sirius the Jaeger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sirius the Jaeger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar