Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sirius the Jaeger

Sirius the Jaeger

21/12/2018 | Flixfilm

Se Sirius the Jaeger på Netflix

Indspilningsår: 2018–
Genre: Animation, Action, History, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Yûto Uemura, Ken'yû Horiuchi, Nanako Mori, Yûsuke Kobayashi
Spilletid: 25 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 6.8

Handling: I den kejserlige hovedstad Tokyo jager en gruppe, der kalder sig Jaegers, i hemmelighed vampyrerne, som leder efter Sirius-Arken. Blandt dem er den unge varulv Yuliy.

Sirius the Jaeger (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sirius the Jaeger på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sirius the Jaeger (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sirius the Jaeger (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sirius the Jaeger, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sirius the Jaeger er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar