Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sisterakas

Sisterakas

07/09/2020 | Flixfilm

Se Sisterakas på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Comedy
Instruktion: Wenn V. Deramas
Skuespillere: AiAi Delas Alas, Vice Ganda, Kris Aquino
Spilletid: 110 min
Land: Philippines
Sprog: Filipino, Tagalog
IMDb-karakter: 5.4

Handling: To halvsøskende, der er blevet skilt pga. familiestridigheder, mødes igen som voksne i et modehus, men en af dem har gang i en vendetta, som den anden intet kender til.

Sisterakas havde premiere på Netflix Danmark den 7. september, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sisterakas på YouTube.Se Sisterakas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sisterakas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sisterakas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sisterakas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sisterakas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar