Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sisterhood

Sisterhood

29/05/2022 | Flixfilm

Sisterhood på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary
Instruktion: Maxime Faure
Skuespillere: Manon Massé
Spilletid: 75 min
Land: Canada, France
Sprog: French
IMDb-karakter: N/A

Handling: Tag et kig indenfor på tre basketballhold fra Beirut, Rom og New York, hvor kvinder fra alle baggrunde mødes for at dyrke den sport, de elsker.Se Sisterhood på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Sisterhood havde premiere på Netflix Danmark den 29. maj, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sisterhood på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Sisterhood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sisterhood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sisterhood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sisterhood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar