Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sisters

01/09/2018 | 1 kommentar

Se Sisters på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Short, Drama
Instruktør: Daphne Lucker
Skuespillere: Tara Punt, Delphine Van Garderen, Lotte Mulder
Spilletid: 14 min
Land: Netherlands
Sprog: Dutch
IMDB-bedømmelse: N/A

Resumé: Julia opdager efter sin fars tilståelse på dødslejet, at hun har mere end 100 brødre og to søstre: den problemplagede tv-stjerne Roxy og den snerpede advokat Edie.


Se Sisters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sisters (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 1. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sisters (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sisters herunder:Fra premieredatoen (1. september, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Sisters er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Sisters (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.1 kommentar til Sisters

  1. Wilma Zandbergen - kl. 17:55, 17-09-2018:

    Anderledes og dejlig livsbekræftende serie. Skønt med australsk ekstentiel underspillet humor og drama. Meget genkendelig. Håber serien fortsætter med flere sæsoner.

    Skriv kommentar


Telmore