Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sisters

01/04/2021 | Flixfilm

Se Sisters på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Jason Moore
Skuespillere: Amy Poehler, Tina Fey, Maya Rudolph, Ike Barinholtz
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Da deres forældre beslutter sig for at sælge deres barndomshjem, holder søstrene Kate og Maura en kæmpe fest med deres venner fra high school.

Sisters havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Sisters på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sisters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sisters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sisters, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sisters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar