Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sisters

01/11/2016 | Flixfilm

Se Sisters på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Jason Moore
Skuespillere: Amy Poehler, Tina Fey, Maya Rudolph, Ike Barinholtz
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: En journalist skriver en historie om en læge, der er kendt for sine kontroversielle metoder, og hun opdager en sammensværgelse, der involverer menneskelige eksperimenter.


Se Sisters på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSisters havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sisters ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Sisters herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sisters er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sisters stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar