Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Sitcom

04/11/2021 | Flixfilm

Sitcom på Netflix

Produktionsår: 1998
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: François Ozon
Skuespillere: Évelyne Dandry, François Marthouret, Marina de Van
Spilletid: 85 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.6

Handling: Da faren i en typisk middelklassefamilie bringer en rotte hjem som kæledyr, starter han, uden at vide det, en katastrofal række begivenheder i denne foruroligende satire.

Sitcom havde premiere på Netflix Danmark den 4. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sitcom på YouTube.Se Sitcom på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Sitcom ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sitcom stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sitcom, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sitcom er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar