Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sitting in Limbo

Sitting in Limbo

01/11/2021 | Flixfilm

Se Sitting in Limbo på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Drama
Instruktion: Stella Corradi
Skuespillere: Pippa Bennett-Warner, Andrew Dennis, Nadine Marshall, C.J. Beckford
Spilletid: 89 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: Efter at have boet 50 år i Storbritannien tilbageholdes Anthony Bryan uretmæssigt af regeringen og trues med at blive udvist af landet. Baseret på sande hændelser.

Sitting in Limbo havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Sitting in Limbo på YouTube.Se Sitting in Limbo på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Sitting in Limbo ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sitting in Limbo stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Sitting in Limbo, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Sitting in Limbo er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar