Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Six Windows in the Desert

Six Windows in the Desert

27/02/2020 | Flixfilm

Se Six Windows in the Desert på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Short, Adventure, Comedy, Drama, History, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Olayan Alamri, Zyad Alamri, Saryah Alashek, Mohammed Albakri
Spilletid: N/A
Land: Saudi Arabia
Sprog: Arabic
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Denne samling af kortfilm fra saudiarabiske filmskabere beskriver nuancerne i Saudi-Arabiens kultur – fra et teaterstykke til følgerne af et flystyrt.


Se Six Windows in the Desert på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkSix Windows in the Desert (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 27. februar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Six Windows in the Desert (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Six Windows in the Desert herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Six Windows in the Desert er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Six Windows in the Desert (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar