Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Sixteen Candles

Sixteen Candles

10/04/2020 | Flixfilm

Se Sixteen Candles på Netflix

Indspilningsår: 1984
Genre: Comedy, Romance
Instruktør: John Hughes
Skuespillere: Molly Ringwald, Justin Henry, Michael Schoeffling, Haviland Morris
Spilletid: 93 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Beskrivelse: Samanthas familie har glemt hendes 16-års fødselsdag − en dag, som kunne være helt perfekt, hvis bare Jake Ryan ville se til hendes side.Se Sixteen Candles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Sixteen Candles (Abefest for viderekomne) havde premiere på Netflix Danmark den 10. april, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Sixteen Candles (Abefest for viderekomne) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Sixteen Candles:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Sixteen Candles (Abefest for viderekomne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Sixteen Candles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar